(FOTO) Odlučila je stati na kraj nagađanjima! Severina otkrila gdje će provesti Uskrs

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Glazbenica Severina Kojić, odlučila je stati na kraj nagađanjima javnost te je na svom Instagram profilu otkrila gdje će provesti Uskrs. Splićanka se vratila u svoj rodni grad, te je odlučila podijeliti pogled s terase.

S ponistre se vidi Šolta”, napisala je uz video i poznatu Oliverovu pjesmu.

Ipak, iz videa se ne može razaznati je li u blizini njezin muž Igor ili pjevačica sama uživa u pogledu.

Screenshot

Podsjetimo, pjevačica se našla pod povećalom javnosti nakon što je prošlog vikenda njezin muž Igor viđen kako iznosi stvari iz stana, a vukao je i kofere zbog čega je djelovalo kao da nekoga iseljava iz stana. Severinin PR tim za navedeno ima objašnjenje te tvrde da se iseljavala nećakinja pjevačice, Mia Popović.

“Jedino seljenje koje je bilo ovoga vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susjedstvo, točnije preko puta Severinine zgrade”, kazali su iz PR tima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Ipak, situacija je i dalje pomalo čudna jer je ovo  zapravo tek drugi put da je Igor viđen ispred zgrade pjevačice nakon gotovo godinu dana.

Nagađa se kako se Igor vratio kući, u Beograd. Uslijed navodnog zahlađivanja odnosa sa Severinom proteklih godinu dana, Igor se, prema pisanju srpskih medija, posvetio nogometnome menadžmentu i duhovnosti.

Komentari