(FOTO) Odjevna kombinacija Nine Badrić zasjenila krštenje sina Marije Husar Rimac, pratitelji u transu: ‘Tvoje odijelo Nina, tko je dizajnirao?’

Foto: Instagram

Domaća pjevačica i bivša članica grupe Divas, Marija Husar Rimac, krstila je svog četveromjesečnog sina Niku. Na tom su se događaju našla i brojna poznata lica, poput Ivane Husar Mlinac, Davida Vurdelje poznatog javnosti kao Baby Dooks, ali i Nine Badrić koja je fotografiju slavlja objavila i na svom Instagram profilu.

Iako je mali Niko bio glavna zvijezda događaja, mnogi su ostali usredotočeni upravo na odjevnu kombinaciju poznate pjevačice. Naime, Badrić je nosila šareno odijelo i crvene gležnjače te je tako prikupila brojne komplimente od svojih pratiteljica koje silno žele saznati ime dizajnera.

Foto: Instagram

“Tvoje odijelo Nina!? Tko je dizajnirao?”, upitala je jedna korisnica Instagrama.

No, ovo nije prvi put da je popularna domaća pjevačica očarala svoje pratitelje na društvenim mrežama, pa je tako prošloga mjeseca objavila prizore sa snimanja spota za novu pjesmu “Ja još uvijek imam istu želju”, kada je pažnju ukrao njen izazovni stajling.

“J.Lo, jesi to ti?”, “Ista Jennifer Lopez“, “Znači, iste”, komentirali su njeni obožavatelji.

Foto: Instagram

 

 

Komentari