(FOTO) Odabrali Zagrepčani: Evo gdje u Zagrebu možete kušati vrhunska jela s tjesteninom

Dobar tek!

Željni ste talijanskih specijaliteta i tragate za savršenim restoranima koji nude vrhunska jela i ukusnu tjesteninu? Zagrepčani i Zagrepčanki odabrali su najdraža odredišta!

  • Cantina Restoran (Adr_1: Trg Drage Iblera 10, Adr_2: Avenija Dubrovnik 16 – Avenue Mall)

cantina

Prva zagrebačka urbana trattorija i fast casual restoran s talijanskim specijalitetima i svakodnevnom svježom, ručno rađenom tjesteninom. Kuhari jela pripremaju pred gostima!

Nalaze se na 2 lokacije: Trg Drage Iblera i kod Avenue Malla.

Imaju u ponudi četiri vrste raviola s raznim punjenjem: bolognese, rajčica mozzarella bosiljak, ricotta i špinat, vrganji i tartufi, a tjesteninu kombiniraju s tradicionalnim talijanskim umacima.

Imaju odlične recenzije Zagrepčana, ali i turista koji im daju zasluženu visoku ocjenu!

capuciner

“Mislimo da se tu više manje sve zna: odlična hrana, posebno tjestenine, uz ogromne porcije. Uslužni konobari i lijepi interijer, cijene pristupačne, posebno ako se uzme u obzir lokacija u samom centru pokraj katedrale”, kazali su Zagrepčani.

Restoran nudi prave talijanske specijalitete, veliki izbor pizza i raznovrsnih tjestenina, a otvoreni su od 10 do ponoći!

FOTO: Marko Pletikosa
FOTO: Marko Pletikosa

Odlična vinska karta, craft piva i idilična podrumska atmosfera. Ovaj restoran nalazi se preko puta Britanskog trga. U Sherry’su su radili najveći stručnjaci u kuhinju, ovdje se jedu plodovi braće Čučković, rižota, tjestenine, odležani steakovi, no najpoznatiji su po svom fingerfoodu.

fellini

U ugodnoj atmosferi zadovoljite svoje apetite uz uvijek raznovrsnu dnevnu ponudu i kartu bogatu ukusnim specijalitetima.

Vrhunska kvaliteta, ugodna atmosfera i čest odabir Zagrepčana kada se zažele dobre talijanske kuhinje. Građani su posebno pohvalili odlične umake.

Odličnu tjesteninu ovdje možete kušati od 11 do 23 sata.

carpaccio

Restoran ugodnog i lijepog ambijenta uz vrhunsku uslugu i ono najvažnije – odličnu hranu po prihvatljivoj cijeni.

Jedna je Zagrepčanka kazala da je oduševljena njihovom ponudom vina, ali i izborom čaša, tanjura i bešteka.

Mnogi Zagrepčani, ali i brojni turisti nazivaju ga najboljim talijanskim restoranom u Zagrebu.

FOTO: Facebook / Il Secondo
FOTO: Facebook / Il Secondo

Odličan ambijent, vrhunska mesna jela, ukusne tjestenine po prihvatljivoj cijeni, a sve to uz odličnu uslugu. Ako trebate privatnost, ima i jedna manja prostorija za veće društvo. Također, u ponudi imaju i dječje menije.

Pravo osvježenje je Penne alla zingara – paprika, tikvica, patlidžani, rajčica, chilly papričica, panceta, grana padano, luk.

SPIZZA

Vrhunsko maslinovo ulje, pesto, gran padana, peperoncini, rukola, zeleni papar, pršut, biftek, mozzarella… Kreacije njihovih majstora u trenutku bude hedonista u Vama.

U ponudi osim pizza možete pronaći maštovite kombinacije bruschetta, salata, tjestenina, burgera kao i deserte za završetak ukusnog obroka.

Iz ponude se može izdvojiti i poseban meni za doručak koji garantira ukusan početak dana.  U ugodnom i opuštajućem ambijentu Spizza restorana možete uživati svakog dana od 10h do 23:30h na adresi Palinovečka 19, preko puta šoping centra Point.

Vrhunski ambijent i atmosfera će vas oduševiti na prvu, a talijanska jela koja su rađena isključivo od domaćih namirnica će vas ostaviti bez daha! Njihova je kuhinja, kao i sam bistro, otvorena od 8 do 23 sata.

A koji su vaši omiljeni restorani s odličnim specijalitetima talijanske kuhinje?


Komentari