(FOTO) MANDARINA OPET ‘POD SAKLPELOM’! Prodavačica se pohvalila rezultatima novog estetskog zahvata

Photo: Instagram

Unatoč brojnim kritikama na prošle estetske zahvate, Kristina Penava, poznatija pod nadimkom Kristina Mandarina, ipak ne staje s operativnim korigiranjem svoga izgleda. Uz povećanje grudiju, usni, operacije nosa i zahvata “mačje oči” zbog kojeg su joj ostali ožiljci, starleta je, sudeći po novoj objavi na Instagramu, ponovno otišla “pod skalpel”.

Naime, Mandarina je objavila fotografiju u kojoj, osim svojeg bujnog poprsja, ističe i nove usne napravljene zahvatom “russian lips”.

U opis je stavila i stihove pjesme “Morirò da re” od grupe Maneskin, pa se može primijetiti da su ovogodišnji pobjednici Eurosonga zaveli i starletu koja je svoju popularnost stekla prodavajući mandarine.

Foto: Instagram

“Ne sramim se estetskih zahvata, mislim da je to sasvim u redu, naravno, sve u granicama normale”, rekla je prošle godine o svojoj promjeni izgleda. No, podsjećamo da je Mandarina ostala izrazito nezadovoljna estetskim zahvatom kojim je htjela dobiti “mačkaste oči”, jer se Zagrebački kirurg dr. Matija Miletić, kako tvrdi ona, nije pridržavao uputa nakon zahvata.

Budući da Mandarina često objavljuje na svoj Instagram Story stvari koje ju smetaju, na dnevnom se redu nedavno našla i jedna trudnica koja je od nje zatražila pomoć u obliku garderobe.

“Zdravo draga, ja sam izašla iz kuće, od svog supruga i svoje svekrve.. Krećem od nule, meni bi puno značila pomoć oko garderobe za mene, u velikom sam kaosu s novčanim problemima. Plus sam trudna u šestom mjesecu”, navodi pratiteljica u poruci. Poznata joj je prodavačica mandarina ljutito poručila da ide radit i zaradit.

Foto: Instagram

 

 


Komentari