(FOTO) NOĆENJE 15 TISUĆA KUNA: Tatarinovi se pohvalili i identičnim kupaćim gaćama

Foto: Instagram

Domaća pjevačica Maja Šuput poznata je po tome što na životnim zadovoljstvima – ne štedi. Osim skupocjenih krpica, Maja je velika ljubiteljica egzotičnih putovanja na koje je spremna izdvojiti itekako “paprene” iznose. Ovih dana tako sa suprugom Nenadom i četveromjesečnim sinčićem Bloomom uživa u Turskoj, i to u u luksuznom resortu D Maris Bay, čija je cijena prava “sitnica”.

Mjesto koje su odabrali za prvo međnarodno putovanje sa sinčićem ima i posebno značenje. Maja je otkrila da ju je upravo tu Nenad doveo na njihovo prvo zajedničko putovanje.

Naglasila je kako joj je upravo D Maris Bay jedna od najdražih destinacija za odmor kojoj se uvijek rado vraća, a noćenje za dvoje odraslih i malu bebu u ovom resortu košta od 8,600 do 14,700 kuna. D Maris Bay posebno vole roditelji s malom djecom jer je smješten u mirnoj uvali okruženoj šumom.

Gostima su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen, spa-centar i pet privatnih plaža s Plavom zastavom na poluotoku Datca. Maja redovito objavljuje fotografije s odmora te pratitelje izvještava o svemu što im se događa, pa je otkrila i kako ih tamo tretiraju kao prave zvijezde.

Otkrila je tako, između ostaloga, kako su Turci Bloomu odmah darovali narukvice. Naime, dječačić je dobio talisman od plavog stakla koji je popularan u Turskoj i vjeruje se kako štiti od zla i zlih pogleda. Zovu ga još i plavo ili tursko oko.

U petak je pak objavila fotografiju s plaže na kojoj njezin suprug i sin poziraju u matching ružičastim kupaćim gaćicama. “Ma divni ste. Svu sreću ti želim Majice s tvojim dečkima”, “Legende”, komentirali su pratitelji ovo ružičasto izdanje dvojice Majinih omiljenih muškaraca.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari