(FOTO) Nives Celzijus začudila pratitelje: Objavila tužne stihove i neobičnu fotografiju

Foto: Instagram

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus blagdane je provela u krugu svojih najmilijih, a danas je vjerne pratitelje na Instagram profilu iznenadila novom fotografijom. Iako je ovo izdanje mnoge ugodno iznenadilo, pomalo tužan status i sjetan pogled izazvalo je čuđenje kod fanova.

Nives se fotografirala u opuštenom izdanju noseći toplu sivu vestu i bijelu trenirku,  naslonivši se kao da nekoga čeka. Nives ovako zakopčanu do grla ne viđamo često, a pozirala je kao i obično na terasi u svom zagrebačkom stanu.

“I ja bih te čekala kao na stanicama kada vlakovi zaspu negdje u daljini, napisala je spisateljica i pjevačica Nives Celzijus uz novu fotografiju. Pozirala je kao i obično na terasi u svom zagrebačkom stanu. U komentarima su neki pomislili kako čeka princa na bijelom konju koji se nikada neće pojaviti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

 “A ja bih kao vuk prešao planine sve ovoga svijeta dok te ne bih sreo negdje u dubokom snijegu i zavijao zajedno s tobom”, napisao joj je jedan od pratitelja.

“Čekam ja tebe otkad sam saznao za tebe”, još je jedan od komentara.

Celzijus posljednjih dana nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, osobito nakon što je ranije završeno snimanje zabavne emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’, gdje je bila članica žirija zajedno s Indirom Levak, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom.

Nakon završetka emitiranja tek je objavila novogodišnju fotografiju s djecom, gdje je također bila u opuštenom božićnom izdanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

 “Ono si što vidiš u ljudima. Oni su ono što vide u tebi. Želim nam svima da u narednim godinama vidimo milostive, hrabre, zdrave, plemenite, ponizne, dostojanstvene, tolerantne i sretne ljude”, napisala je tada Nives.


Komentari