(FOTO) Nives Celzijus šokirala snimkama ovog dijela tijela pa poručila: ‘Imam i izraslinu, još samo da ispadne da imam p***s’

Foto: Facebook/Nives Celzijus

Nives Celzijus nedavno se našla pod povećalom javnosti, i to nakon što su u javnost procurile njezine neuređene fotografije s plaže u Tisnom, a na kojima su kritičari uočili celulit i, kako tvrde, koji kilogram više te razliku tih fotografija i onih koje Nives redovito objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, nju to ne zamara, pa je tako sada pokazala još jednu svoju “manu” – stopala.

Ova 39-godišnjakinja trenutno odmara sa svojim dobrim prijatejem, četiri godine starijim voditeljem Daliborom Petkom, a na Instagramu svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije. Petko je tako objavio fotku na kojoj je Nivesino stopalo ispalo poprilično deformirano.

“Kaj je ovo, kakva je to noga, kakvo je to stopalo?”, poručila je Nives i zumiranu fotografiju stopala objavila na svom storyju.

“Evo, nakon celulita imam i bolesno stopalo. Kaj još? Samo još da ispadne da imam penis i to je to”, poručila je.

Na idućoj je snimci pokazala zaslon mobitela na kojem se vidi mnoštvo fotografija koje su ona i Petko slikali na istom mjestu a zbog pomicanja vode na većini fotki stopalo joj je bilo različitog oblika:

“Pogledajte ovo! Tu imam čak i izraslinu. Više nikad neću svoja stopala gledati istim očima. Mislim da će svi ljubitelji stopala sad nestati s mog profila”, poručila je zumiravši fotografiju. Kasnije je pak pokazala svoja stopala u crvenim sandalama.

Podsjetimo, prije nekoliko dana pojavile su se fotografije Nives u Tisnom, gdje su kritičari uočili celulit, a Nives dakako nije mogla šutjeti. Objavila je snimku u badiću pa istaknula: “Nives Celulitis (moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko)”. Izazvala je tako reakcije mnogih, a posebice jer na snimci u bazenu radi i špagu. U istoj pozi oglasila se i dan kasnije istaknuvši kako voli svoje tijelo, ali i sebe. “Dobro jutro”, poželjela je pratiteljima.

Podršku su joj pružile i poznate dame s hrvatske scene kakva je Ecija Ivušić, ali i Sonja Kovač te Snježana Mehun. Ipak, jednom pratitelju koji se oglasio s “fit” profila, prekipjela je objava njenih fotografija pa je istaknuo: “Daj dobro je ajde. Sad si našla promovirat neki body positivity jer su te jučer snimili kako izgledaš zapravo, bez photoshopa i savršenih kuteva fotografiranja. Ništa ne radiš u životu, odmaraš i ležiš po cijeli dan, a i dalje izgledaš kao neka baba, a imaš 40 godina. Mene bi bilo sram da sam na tvoj mjestu, a vjerovatno je i tebe. Sigurno si jučer negdje cmizdrila pa sad izbacuješ tonu slika da te napaljeni klošari u komentarima bar malo oraspolože!”.

Nives mu nije ostala dužna: “Da nisi toliko isfrustriran i da si zaista obratio pažnju na moj profil primijetio bi da se #bodypositivity provlači jako dugo. Primjetio bi fotke s celulitom, storije bez šminke i filtera gdje ukazujem na svoje kapilarice, povremeno podočnjake. No ti to ništa nisi imao vremena jer si bio usredotočen na vrijeđanje moje maloljetne djece koju ne poznaješ. Ne znam iz kojih razloga i motiva. Šejmanje djece na osnovu izgleda je posebna kategorija jada i odvratnosti duha i pod hitno se oslobađaj toga. No, ova baba te ipak voli i nada se kako ćeš i ti jednom shvatiti koliko je ljubav opojnija, sretnija i spokojnija od mržnje, jer ljudima poput tebe samo fali malo ljubavi”, zaključila je.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari