(FOTO) NISU SE USPJELE SAKRITI: Severina opet putuje, a evo tko joj ovoga puta pravi društvo

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Glazbenica Severina trenutno uživa na Plitvičkim jezerima, a odala ju je objava njene bliske suradnice Vedrane Vasić koja se pohvalila destinacijom i društvom. Čini se da Splićanka ne strahuje od ponovne pljačke pa je ovih dana itekako u “žiži događanja”.

Na snimci nasmijana Severina hrani srne koje joj jedu iz ruke.

Sve je više znakova da Igor Kojić i ona više nisu zajedno jer i slobodno vrijeme provode s drugim ljudima. Naime,  Kojić trenutno uživa u Crnogoskom primorju.

Screenshot

U proteklih godinu dana Igor se posvetio nogometnome menadžmentu i duhovnosti. Suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, iako je aktivan na društvenim mrežama. No, nije samo sumnjičav zbog nedijeljenja fotografija putem Instagrama. Par već odavno nije viđen zajedno, a šuškalo se i da se Kojić iselio iz Severininog stana u Zagrebu jer su ga kamere ulovile kako iznosi stvari i kofere iz stana. Ipak, Severinin PR tim za navedeno ima objašnjenje, te tvrde da se iseljavala nećakinja pjevačice, Mia Popović.

Situacija je i dalje pomalo čudna jer je to zapravo tek drugi put da je Igor viđen ispred zgrade pjevačice nakon gotovo godinu dana. Nagađa se kako se Igor vratio kući, u Beograd.

Par o svemu još uvijek mudro šuti, a jedine informacije dao je Igorov otac Dragan Kojić Keba u prosincu prošle godine, kada je potvrdio da Severina u Beogradu nije bila već nekoliko mjeseci.


Komentari