FOTO Nikolina Ristović pokazala kako napreduje uređenje vile koju je kupila u podsljemenskoj zoni

Foto: Instagram

Voditeljica i dizajnerica Nikolina Ristović na svom Instragram profilu pokazala je kako napreduju radovi na luksuznoj vili koju je prošle godine kupila sa suprugom Vidojem. Riječ je o kući koja se prostire na 500 kvadrata u podsljemenskoj zoni.

Na videu kojeg je stavila na InstaStory vidi se pogled s budućeg balkona i ponešto iz unutrašnjosti vile koja je trenutno bijela. Po prizorima sa snimke se može zaključiti da će kuća imati puno svjetla.

Ristović je uređivanje kuće samo ukratko opisala “moji dani izgledaju ovako”. Očigledno je su radovi u punom jeku.

Podsjetimo, voditeljica je nakon trovanja ugljičnim monoksidom jedno vrijeme živjela u hotelu jer je bila u strahu. Do trovanja je došlo u veljači 2021. godine. Nikolina i njezina šestogodišnja kći Una tada su završile u bolnici. Da su ih sekunde dijelile od smrti, svjedoči ispovijest voditeljice u lipnju za Jutarnji kada se požalila da i dalje osjeća posljedice.

“Izmaglice, smetnje u kratkoročnoj memoriji, čudna stanja…I dalje postoji opasnost od plućne embolije, zbog koje sam jednom već završila na Hitnoj, a posljedice se osjećaju, kao i kod moždanog udara, i do godinu dana kasnije. Sve to uzrokovalo je trovanje u veljači”, izjavila je Ristović.

Na sreću, popularna voditeljica sada je dobro, a kako izgleda djelić uređenja njezine kuće iz snova, pogledajte ovdje:

Screenshot
Screenshot
Screenshot