(FOTO) NI IVU ŠARIĆ NISU ZAOBIŠLI MAJČINSKI PROBLEMI Petkovićeva zaručnica otkrila kako izgleda odgoj troje djece

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Početkom travnja ove godine, voditeljica HRT-ove emisije Klub 7, 32-godišnja Iva Šarić rodila je treće dijete, sinčića Adriana, kojeg je dobila s domaćim nogometnim reprezentativcem, 27-godišnjim Brunom Petkovićem. I dok je nogometašu dječak prvo dijete, maleni Adrian mami Ivi, nakon devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona, koje je dobila u prethodnom braku s Jerkom Lekom, treći je sin. A koliko vremena oduzima odgoj troje djece najbolje opisuje Ivina posljednja objava na Instagramu.

Foto: Instagram

˝Nazovem te za deset godina kad svi odrastu˝, duhovita je poruka koju je Iva poslala prijatelju aludirajući na to kako uz malu djecu neke druge stvari ipak treba staviti na čekanje. ˝Mamini problemi˝, kratko je dodala voditeljica s čijim će se slatkim mukama poistovjetiti mnogobrojne mame.

Foto: Instagram

Podsjećamo, Iva i domaći nogometaš u vezi su godinu i pol dana. Svoju su vezu otkrili javnosti tek potkraj 2020. godine, kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije s proslave Ivinog 32. rođendana, a na kojima je, među gostima bio i šest godina mlađi Bruno. Par je ubrzo dobio i prvo dijete, a prije mjesec dana u medijima je odjeknula vijest i kako je nogometaš tajno zaručio svoju odabranicu.


Komentari