(FOTO) NEVJEROJATNO! Dva brata i dva bratića: Maja Šuput otkrila neobičnu obiteljsku zanimljivost, ali i odakle im ime Bloom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Da život ponekad zaista piše priče, jako dobro zna novopečena majka Maja Šuput, a sve je pokazala i na društvenim mrežama.

“Dva brata i dva bratića. Bloom i Dominik”, napisala je na Instagramu pored fotografije svog supruga, njegova brata te dvojice dječaka koji su rođeni s jednim danom razmaka.

“Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega”, otkrila je Maja na Instagram storyju. Inače, pjevačica se sa suprugom, poduzetnikom Nenadom Tatarinovim ovih dana uputila u prvi odmor s malenim nasljednikom koji je nedavno napunio mjesec dana, a posjetili su Rovinj.

Foto: Screenshot

Maja je objavila i fotku u kupaćem kostimu koja je fanove bacila u trans jer uopće ne izgleda kao da je nedavno rodila. Podsjetimo, Maja je nedavno otkrila i tko je “zaslužan” za neobično ime njezinog sina.

“Meni je do te mjere toliko prirodno došlo to majčinstvo da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide. Ne znam kako da ti to objasnim. Prirodno mi je. Nisam nikad prije bila s bebama niti sam u životu presvukla nekom pelenu. Eto, nekako mi je sjelo i ja se samo bojim da mi to dijete ne ugušimo od poljubaca”, rekla je.

“Nismo dali nijedno ime koje smo ja i muž izabrali. Ovo nam je predložio jedan moj prijatelj i kolega. I onda smo čekali da ga vidimo. Kad sam došla iz bolnice. Onda smo još danima gledali i one prijedloge što smo ja i muž imali. Kad smo god pokušavali dozvati ili nešto, jednostavno nije pasalo. On baš izgleda kao Bloom, jednostavno bi ga pojeo”, zaključila je pjevačica”, otkrila je nedavno Maja za In Magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari