(FOTO) Nevena Rendeli pronašla je savršenu destinaciju za vikend izlete s djecom, obožavatelji se složili da je lokacija predivna

Foto: Instagram

Svi koji nisu veliki ljubitelji visokih temperatura i sunca, složit će se kako je listopad idealno vrijeme za vikend izlete. Dok jesen pokazuje sve svoje naljepše boje, istovremeno nije previše hladno pa odlasci u prirodu i istraživanje iste mnogima postaju jedna od glavnih aktivnosti. Jedna od onih koje rado s asfalta bježe na travu je i voditeljica i poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović koja je sunčani vikend iza nas iskoristila za posjet jedne od najljepših lokacija u Hrvatskoj.

U društvu supruga Maka te njihove tri djevojčice, četverogodišnjih blizanki Lee i Mare te uskoro trogodišnje Vite, Nevena je posjetila Nacionalni park Krka, a koliko je cijela obitelj bila oduševljena viđenim, svjedoče i objave na njezinom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

˝U Nacionalnom parku Krka sam zadnji put bila prije desetak godina, nikad u jesen, i nikad s djecom! Krenuli smo brodom iz Skradina, prošetali ispod i okolo Skradinskog buka, razgledali mlinice i vratili se brodom nazad. Oduševljeni bojama i mirisima vraćamo se sljedeći put obići Roški slap i Visovac, moraš nešto ostaviti i za kasnije. Samo da nas sunce grije i jesen je super za ovakve izlete˝, poručila je voditeljica uz niz fotografija s obiteljskog izleta.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

˝Krka je posebna, osobito njeni dijelovi koji nisu na prospektima˝, ˝Krka je divna˝, složili su se s Nevenom pratitelji u komentarima. Inače, koliko ova obitelj uživa u obilaženju prirodnih ljepota, svjedoči i njihova ljetna avantura kada su se u istom sastavu uputili na kampiranje u planinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

˝Djeca obožavaju planine, barem moja. Golema prostranstva i livade kojima mogu nesmetano trčati. Mislim da su djeca u raju na planini. Treba ih osluškivati i vidjeti koliko mogu hodati, odmarati se često i zabavljati ih pričama. Mi smo do vrha Vogela išli gondolom i onda šetali nekoliko sati po vrhu. Moje su još premale za ozbiljnija planinarenja, ali vjerujem da će nam se za par godina pridružiti˝, ispričala nam je tada voditeljica.

Komentari