(FOTO) ‘Netko ima problem u glavi’: Cetinski napao kolege iz žirija Zvijezda, pa sve brže bolje izbrisao

FOTO: Facebook/ Tony Cetinski

Taman smo pomislili da se drama oko”Zvijezda” stišala.

Talent show Zvijezde i dalje je top tema. Dok su se gledatelji ispuhali i smirili nakon što je, po njima nezasluženo, pobijedila Jessica, sada je pobijesnio jedan član žirija. Konkretno, radi se o Tonyju Cetinskom, koji je kolegama, izgleda, zamjerio što 16-godišnjoj Sari nisu dali ocjene koje je zaslužila odličnom izvedbom.

“Dakle ovo kao za nekoga u žiriju nije bilo za 10, a kad netko ne otpjeva pola teksta i još opsuje na pozornici im je za 10!? E to znaci da netko ima problem u glavi ili taštinu koja ne priznaje da je netko perfektno otpjevao. E to je slijepo favoriziranje iz inata. Bravo Sara Andrić”, napisao je uz video Sarinog finanog nastupa, za koji, očito, smatra da je trebao dobiti bolje ocjene.

FOTO: Index
FOTO: Index

Moguće je da je Tony ovime htio i skrenuti pozornost sa sebe, jer su gledatelji napadali upravo njega da je Jessicu nepravedno gurao od samog početka. Ipak, ovaj tekst ubrzo je nestao s njegovog profila, a umjesto njega napisao je jednostavno: “O njoj ćete sigurno još puno čuti. Bravo, Sara Andrić“.

U superfinalu showa završile su Jessica i Bernarda, o kojoj Tony govori u prvoj objavi. Ona je naime zaboravila većinu teksta, a naposljetku je i opsovala. Publika joj to nije uzela za zlo, a žiri juje čak i pohvalio jer se odlično snašla. Čini se da to Tonyla pošteno “bocnulo”.

>>> Jessica se obrušila na ‘hejtere’ i druge natjecatelje, Tony se ogradio, a njezina majka najavila tužbe


Komentari