(FOTO) ‘Nemoj to raditi djetetu!’ Jelena Veljača se zbog ove fotografije našla na udaru kritika

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Aktivistica i kolumnistica Jelena Veljača vikend je provela u termama Sveti Martin gdje se opuštala s kćerkicom Lenom. Lijepo vrijeme iskoristile su za jogu, što je podijelilo pratitelje na profilu Veljače.

Kolumnistica je objavila fotografiju njezine petogodišnje kćeri na kojoj ona meditira. Fotografiju je kratko opisala s “namaste” što je izraz za uobičajeni hinduski pozdrav. Koristi se pri susretu, kao i pri rastanku.

Činjenica da malena Lena vježba jogu brojne je pratitelje oduševila, no bilo je i oprečnih mišljenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

“Nemojte to djeci raditi”, “Da budu 30-godišnjaci dok su još bezgrešna bića”, kritike su na račun odgoja kolumnistice na koje se ona nije osvrnula.

Inače, Veljače već neko vrijeme vježba jogu što se može vidjeti i iz njezinih objava na Instagramu. Ovaj način tjelovježbe postao je njezina jutarnja rutina, a čini se da je odlučila to prenijeti i na svoju kćer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

 Lenu je dobila u prošlom braku s 50-godišnjim glumcem Draženom Čučekom. Nedugo nakon razvoda, otkrila je kako je sretna što su prijateljice bile uz nju za vrijeme teškog perioda u životu. Veljača je prije nekoliko tjedana zagazila u 40te, a nedavno se i zaručila s Vitom Turšićem te preselila u centar grada. Inače, Turšić je bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, a ljubavnu vezu s Jelenom potvrdio je u rujnu prošle godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi jednog zagrebačkog kafića.


Komentari