(FOTO) ‘NEMOJ DIVLJATI, STANI’ Trudnu djevojku bivšeg dinamovca lovila policija

Foto: Instagram

Sinjanka Anđela Šimac, djevojka bivšeg dinamovca, 22-godišnjeg Lirima Kastratija, pohvalila se na Instagramu kako ju je zbog prebrze vožnje lovila policija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Unatoč činjenici da je takvim postupkom kršila zakon te ugrožavala svoj, ali i živote drugih vozača, trudnoj 25-godišnjakinji, koja je trenutno u sedmom mjesecu trudnoće, cijela je situacija, barem ako je suditi prema objavi na spomenutoj društvenoj mreži, bila dovoljno zanimljiva da je podijeli s više od 100 tisuća ljudi koji je ondje prate.

˝Brzi i žestoki˝, napisala je najprije Anđela uz snimku vožnje na što joj je Lirim odgovorio: ˝Nemoj divljati˝. Ubrzo nakon toga 25-godišnjakinja ga je obavijestila kako za njom ide policija te upitala treba li stati ili da im pobjegne. Na to joj je Lirim kratko napisao: ˝Stani, ne budi kreten˝.

Foto: Instagram

Uz prepisku razgovora s tri godine mlađim nogometašem, Sinjanka je dodala i kako Lirim plaća kaznu. Inače, iako dvojac odbrojava sitno do dolaska prvog djeteta, 25-godišnjakinja je svojedobno otkrila kako joj vjenčanje nije u planu te kako papir ne bi ništa promijenio u njihovom odnosu.


Komentari