(Foto) ‘Ne znam hoćemo li biti prijatelji’ Mlada glumica u javnosti prvi put nakon objave da se razvodi, ima novu frizuru

Foto: Zvonimir Ferina/Instagram

Nekoliko dana nakon što je objavila da se razvodi od supruga, glazbenika Farisa Pinje, mlada glumica i pjevačica Tara Thaller se po prvi put pojavila u javnosti i predstavila novu frizuru.

Teško razdoblje u životu poznate glumice: ‘Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka. Okončali smo bez gorčine’

Na crvenom tepihu dodjele nagrada Story Hall of Fame blistala je u plavoj kratkoj haljini dizajnerice Diane Viljevac, a pred kamerama se osvrnula na razvod braka. S Farisom se, podsjećamo, u tajnosti vjenčala prije godinu i pol dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

‘Radi se o raskidu, mislim to je valjda ni prvi ni zadnji put u životu, kažem nisam ni prva ni zadnja. Jednostavno život je takav. Ja uvijek govorim prvo svoje planove. Farisa volim, nadam se da, mislim ostat ćemo sigurno u dobrim odnosima, sad hoćemo li biti prijatelji, ne znam, ali eto’, rekla je za In Magazin.

Prateći onu dobru staru da žena željna promjene prvo mijenja frizuru, Tara je otkrila i kako je došlo do te odluke. ‘Pa zapravo moj frizer je bio – pa Tara ova sad dužina koju imaš nije ni duga ni kratka, hoćeš bob, ja sam rekla, ma ajde, a ovu sam frizuru nosila kao dijete, tu dužinu, tako da sam rekla zašto ne, volim promjene’, objasnila je.

Borna Kotromanić postala baka: Dobila je prvog unuka čije ime nastavlja obiteljsku tradiciju

Inače, dan prije objave o razvodu Tara je gostovala u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’, a mnogi su gledatelji primijetili da ne izgleda baš najbolje te se zapitali muči li nešto mladu glumicu koja je u emisiji pričala o svojoj glazbenoj karijeri.


Komentari