(FOTO) ‘NE POSTOJI VEĆE BLAGO NITI LJEPOTA’ Ivani Paradžiković u obitelj stigla prinova, fotografija s bebom raznježila pratitelje

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

˝Laku noć svijete od tetke i Mike˝, napisala je u subotu navečer na svom Instagram profilu nekadašnja urednica i voditeljica emisije Provjereno, 40-godišnja Ivana Paradžiković koja je s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira s malenim nećakom. Široki osmijeh na licu zasigurno govori više od riječi, a vijest o dolasku prinove u njezinu obitelj razveselila je i Ivanine obožavatelje.

˝Eh kad imaš tetku kao anđela čuvara˝, ˝Mika je pravi mali frajer˝, ˝ne postoji veće blago niti ljepota od ovakvog malog vrapčića˝, samo su neki od komentara i lijepih želja koje su se nanizale ispod dirljivog prizora tete i nećaka.

Foto: Instagram

Inače, Ivana u posljednje vrijeme sve češće s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svakodnevice pa je tako nedavno prepričala i nesvakidašnju situaciju koja joj se dogodila prilikom točenja goriva. Naime, Ivana je točila gorivo i kupovala poklone prijateljima, a kad je trebala platiti shvatila je da se ne sjeća pina jer ima novu karticu. Otrčala je do automobila da se ne stvori gužva i kad se vratila, neki gospodin je bio na redu i plaćao je. Mislila je da plaća svoje račune, a onda joj je blagajnica rekla da plaća Ivanin račun.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ivanaparadzikovic (@ivanaparadzikovic)

˝Gospodine, mogu ja platiti svoj račun, samo sam zaboravila pin. Račun je ogroman, ne samo pokloni na pultu pa i gorivo sam točila! Nasmijao se i obratio mi se: ‘Gledam vas na televiziji 15 godina, pustite me, molim vas, nije vrijedno spomena’˝, napisala je tada 40-godišnjakinja te otkrila kako je zanijemila zbog njegovog čina jer je navikla na grubost.


Komentari