(FOTO) NE KRIJE KOLIKO UŽIVA! Nina Badrić pokazala dio svoje luksuzne kuće na Hvaru, evo gdje ‘gušta’

Foto: Instagram

Popularna domaća pjevačica, 49-godišnja Nina Badrić već godinama ljeta provodi na otoku Hvaru, a osim što na ovu popularnu turističku destinaciju dolazi zbog poslovnih obaveza i koncerta, Nina ovdje voli provoditi i svoje slobodno vrijeme.

Razlog je, naravno, dobro poznat svim vjernim pratiteljima. Nina na ovom popularnom otoku, točnije na Jelsi ima luksuznu kuću. Svojim pratiteljima često pokazuje svoju oazu mira koja odiše mediteranskim stilom.

Ovaj put pokazala je nekoliko detalja iz svog, kako kaže, drugog doma, a novi interijer iznenadio je brojne pratitelje koji su prokomentirali kako pjevačica treba staviti luksuznu kuću u najam.

Inače, pjevačica već neko vrijeme uživa na ljetovanju, a svoje fanove oduševljava i fizičkim izgledom. Iako je nedavno proslavila 49. rođendan, Nina ne krije da se osjeća i više nego dobro u svojoj koži, a otkrila je i kako se ne boji starenja.

“Ne bojim se godina, daj Bože da starimo, samo se treba bojati bolesti. Treba te godine lijepo dočekati i lijepo doživjeti, a 49. nije neka velika godina, a daj Bože, pričat ćemo kad budem imala 79, evo”, rekla je nedavno te dodala kako želi – samo jedno.

“Da smo zdravi i da se volimo. Da je ljubavi i zdravlja, mislim da je tad čovjek najsretniji na svijetu. Ja sam zahvalna na svakom danu, pa što život god donese, samo da se znam nositi s tim. To mi je život nekako dosad pokazao da i mogu, da znam, da ipak jesam borac, fajter koji dobro hendla neke stvari”, rekla je nedavno Nina za In Magazin.

Foto: Instagram
Foto: Instagram


Komentari