(FOTO) ‘Ne kradi muževe, ti imaš već svoga’ Maja Šuput pozirala s bivšim ‘vatrenim’ i izazvala pravu pomutnju među ženama

FOTO: Instagram

Popuštanjem mjera diljem Hrvatske počeli su se otvarati razni sajmovi, festivali i eventi. Priliku za druženje koriste i poznate face, među kojima je pjevačica i voditeljica Maja Šuput. Tako je na jednom eventu u Zagrebu srela pomoćnika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Vedrana Ćorluku.

Maja je iskoristila priliku za zajedničku fotografiju i izazvala veliko oduševljenje među obožavateljicama. Vrckava pjevačica imala je i potrebu objasniti Ćorlukinoj supruzi Franki Batelić o čemu je riječ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

“Sorry Franka što sam ti nakratko ukrala muža, ali nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zaslužuju svaki naklon”, napisala je Maja ispod fotografije i nasmijala pratitelje.

“Majo ne kradi muževe, ti imaš već svoga”, “Jadna Franka, sad sigurno negdje plače u kutu svoje sobe od 150 kvadrata”, našalili su se Majini fanovi u komentarima.

Podsjetimo, pjevačica je zajedno s mužem Nenadom i sinčićem Bloomom prošli vikend  iskoristila za boravak u Dubrovniku te je objavila niz fotografija koje su raznježile fanove. Maja ne krije sreću što je postala majka i rado dijeli svaku uspomenu s Bloomom. Nedavno se pohvalila da će maleni uskoro dobiti osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za putovanja i avanture.

Komentari