(FOTO) Natali Dizdar pozirala u toplesu! Fanovi u transu: ‘Ruke gore’, ‘Mačko’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Glazbenica Natali Dizdar zbog ljubavi se preselila u London, no spas od ljetnih vrućina našla je na domaćoj obali. Osim što se odmara, Natali se priprema za nadolazeće koncerte koje je željno iščekivala. Na Instagram profilu pokazala je zavidnu liniju pozirajući u toplesu. Grudi je prekrila rukama, a krajolik iza nje oduzima dah. Pratiteljima je dah zastao i zbog figure ove Zadranke pa su ju obasipali komplimentima.

“”Pa ne možeš nam to raditi”, “Ruke gore, gore, gore”, “Mačka”, “Predivno”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)

Pjevačica se nije samo preselila zbog ljubavi u britansku metropolu. Naime, Natali je napravila pravi zaokret u karijeri. Počela je raditi kao psihoterapeut i nada se pokretanju vlastite prakse.

“Zadnjih par mjeseci živim u Londonu i to je neki plan koji s dečkom imam već duže vrijeme. Nisam baš zamišljala otići u uvjetima nemogućnosti rada i trajnog lockdownaa ali što je tu je. Svakako ću narednih par mjeseci provesti u Hrvatskoj s nadom da će nam se dopustiti da radimo, a na jesen bih se onda ponovno vratila u London jer sam si otvorila neke druge mogućnosti rada tu. Vidjet ćemo”, otkrila je Natali u ožujku, a sreću što može nastupati ne krije. Tko zna, možda ipak odluči ostati u Hrvatskoj nakon ljeta.


Komentari