(FOTO) NASMIJAT ĆE VAS, ILI PRESTRAVITI, DO SUZA! Ella Dvornik prisjetila se kako je izgledala kao tinejdžerica, biste li je prepoznali?

Foto: Instagram

Ella Dvornik danas je jedna od najpopularnijih blogerica, ne samo na području Lijepe naše, već i u regiji. Međutim, s obzirom na to da je rođena u slavnoj obitelji, ova 30-godišnjakinja pod povećalom javnosti našla se još u svojim tinejdžerskim danima.

Danas ikona stila, nekada je “furala” potpuno drugačiji, mračniji look, a sada se na Instagramu prisjetila tih dana i pritom nasmijala mnoge.

Blogerica i majka dviju djevojčica, trogodišnje Balie Dee i Lumi Wren koja je na svijet stigla u veljači, prije 15-ak godina njegovala je punkersko-darkerski stil, nosila tada modernu “emo” raščupanu kosu, imala pirsinge te je, najblaže rečeno, izgledala neprepoznatljivo.

“Isuse ljudi tko se sjeća Myspacea? Idite dalje da vidite fotke s mog profila”, poručila je Ella Dvornik svojim pratiteljima, a onda na Instagram storyjima nanizala više fotografija iz prošlosti.

Podjetimo, nakon punkersko-darkerske faze Ella je jedno vrijeme bila plavuša, a zatim je prešla na japansku kulturu pa je neko vrijeme nosila sivkastu boju kose. Preokret se dogodio 2013. godine, kada je otišla u London. Tada je počela “furati” stil kojeg njeguje i danas.

Inače, Ella ne krije da je tijelo, kao i lice, uljepšala raznim zahvatima. Krajem prošle godine čelo je “popeglala” babybotoxom, a dermalnim je filerima sredila usne. Nakon svega toga otišla je na tretman zamrzavanja sala, a na popisu se našao i tzv. vampirski face lifting, odnosno tretman krvnom plazmom. Njime su lice, između ostalih, pomladile i Iva Majoli, Jelena Veljača i Donna Vekić.

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot

Komentari