(FOTO) Nakon šuškanja o nevoljama u braku, oglasila se i Franka! Evo s kim provodi vikend

Franka Batelić (Foto: Instagram)

Nisu rijetkost prijateljstva među poznatim osoba iz javnog života, a jedno takvo je i ona između 30-godišnje influencerice Elle Dvornik i 29-godišnje pjevačice Franke Batelić. O tome da se poznaju još od malih nogu, otkrile su svojedobno podijelivši na društvenim mrežama fotografije nastale za vrijeme zajedničkog skijanja u Austriji, a da su svoje druženje nastavile i danas, kada već i same imaju djecu, Ella je otkrila u najnovijoj objavi na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


˝Ne znam zbog čega pršti energija između Jarca i Blizanca, ali dok god je dobra energija ja se ne žalim! Franka, idući put bez djece, pliz˝, napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj nasmiješena pozira u društvu pjevačice koja je, po svemu sudeći, dan provela posjetivši s jednoipolgodišnjim sinčićem Viktorom Ellu i njezine kćerkice – troipolgodišnju Balie Dee i jednoipolgodišnju Lumi Wren.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Na Ellinu objavu i Franka je kratko dodala: ˝potpisujem˝, a komplimenata na račun ovog dvojca nije nedostajalo. Inače, ovo je ujedno i jedno od rijetkih Frankinih oglašavanja otkako se ovaj tjedan u javnosti počelo šuškati o nevoljama u raju kada je riječ o njezinom braku s bivšim nogometašem, Vedranom Ćorlukom. Nekadašnji Vatreni prvo je snimljen u veselom društvu nepoznate djevojke s kojom je zabavljao u središtu Zagreba bez vjenčanog prstena na ruci, a ubrzo nakon što su krenule glasine o trzavicama u braku, Vedran je uhvaćen kako ponovno nosi sporni prsten.


Komentari