(FOTO) Nakon prekida s Tonijem, Stankica se pohvalila rezultatima estetskog zahvata

Stankica Stojanović (Foto: Instagram)

Pobjednica showa ‘Gospodin Savršeni’ te dizajnerica iz Banja Luke, Stankica Stojanović (36) posjetila je svog omiljenog stomatologa i doktora estetske medicine koji joj je ‘osvježio’ donju trećinu lica, liniju čeljusti i bradu. Na svojem Instagram profilu objavila je fotografije prije i poslije zahvata pomlađivanja lica.

Stankica Stojanović (Foto: Instagram Story)

“Kod naše Stankice, uz srednji masiv radili smo i donju trećinu lica, ‘jawline’ i bradu kako bismo liniju donje vilice učinili ravnom, te donju trećinu lica istaknutijom i ženstvenijom!”, piše u objavi Centra za stomatologiju i estetsku medicinu koji je Stankica posjetila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stankica Stojanovic (@stankicas)

Podsjetimo, Stankica i Toni su nakon završetka showa otkrili da su sretni zajedno, no nedugo nakon toga su u intervjuu za RTL poručili da je njihovoj vezi, nakon sedam mjeseci, došao kraj.

“Neke su se stvari odvijale prebrzo, a neke bitne stvari za partnerski odnos smo preskočili. U jednom trenutku jednostavno smo zaključili da je najbolje da stavimo točku na partnerski odnos, ali isto tako da ne želimo u potpunosti izgubiti jedno drugo”, rekla je Stankica za RTL.

Komentari