(FOTO) Nakon napornog raspakiravanja Ella Dvornik pokazala dnevni boravak: ‘Balie je zavrištala od sreće’

Foto: Instagram

Tridesetogodišnja influencerica Ella Dvornik-Pearce i njezin suprug Charles, nedavno su se preselili u novu kuću u Istru koju su kupili pola na kredit, a pola u gotovini. Prema objavi na Ellinom Instagram profilu, nekoliko je dana trebalo da se sve raspakira i složi, no sve se isplatilo kad su njihova djeca Balie Dee i Lumi Wren došli u novi dom.

“Sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati”, napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj se vidi presretna Balie, a iza nje stoji i slika preminulog kralja funka, Dine Dvornika.

View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je prije nekoliko dana objavila i video zapis uz opis “Instagram vs reality” u kojem se može vidjeti dnevni boravak prepun kutija, ali i Charles kako umorno leži na kauču nakon puno raspakiravanja.

Iako Ella oduševljeno objavljuje na društvenim mrežama o svojem preseljenju u Istru, i dalje se znaju naći pratitelji koju komentiraju da će joj Zagreb nedostajati, ali Ella tvrdi suprotno ističući da Charles ne voli mentalitet glavnog grada Hrvatske.

“Meni fali London. Nisam nikad prežalila povratak u Hrvatsku”, navodi Ella.

Komentari