(FOTO) Nakon bajkovitog vikenda u Sloveniji, Bojanu Gregorić Vejzović dočekala surova stvarnost u Zagrebu

Foto: Instagram

Protekli vikend domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović provela je istražujući prirodne ljepote Bleda u Sloveniji gdje je boravila u društvu supruga, također glumca Enesa Vejzovića, njihovih dvoje djece, sina Raula i kćeri Zoe te četveronožnog ljubimca kujice Axe. No, po povratku u Zagreb dočekala ju je surova stvarnost, a o čemu se točno radi, otkrila je pratiteljima na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

˝Jer iza svakog vikenda stoji neodrađeni dio vikend poslova˝, našalila se 49-godišnjakinja uz video na kojemu se može vidjeti kako nedjelju navečer provodi čisteći kadu.

Foto: Instagram

Inače, ovo nije prvi put da je glumica pokazala i onaj, reklo bi se, manje glamurozan dio života. Tako se do sada već pohvalila vještinama kada je riječ o sitnim kućanskim poslovima koji su posebno došli do izražaja prije nekoliko mjeseci kada se s obitelji selila u novi dom. Također, nije joj strano s pratiteljima podijeliti i fotografije u kućnim izdanjima, bez šminke i frizure, čime svaki put iznova oduševi mnoge koji već godinama prate njezin rad.


Komentari