(FOTO) ‘NAJRUŽNIJE CIPELE IKADA’ Ivana Vida se pohvalila jako skupim sandalama, pratitelji zgroženi odabirom

Igor Kralj/PIXSELL

Supruga nogometaša i bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida voli skupe stvari, a na svom se Instagramu pohvalila novim modnim “ulovom”. Naime, atraktivna 27-godišnjakinja kupila je nove sandale luksuzne marke Chanel i napisala kako ih je “samoj sebi poklonila”.

Novi model na službenoj stranici Chanela stoji 8700 kuna, a Ivana se odlučila za one u svijetloplavoj boji.

No, dio pratitelja nije baš oduševljen ovim sandalama.

“Fakat su ružne”, napisala je pratiteljica.

“Volim te, ali ovo su najružnije cipele koje sam ikad vidjela”, dodala je druga.

Photo: Chanel

“Sandale su ružne, ali sviđa mi se koncept poklanjanja samoj sebi”, napisala treća.

Podsjećamo, Ivana je odustala od karijere modela nakon što se pronašla u ulozi majke.

Prije toga na izborima ljepote osvojila je čak četiri lente: “Prva pratilja Miss Hercegovine”, “Miss turizma Hrvatske”, “Prva pratilja Miss Dalmacije”, i “Kraljica Hrvatske”.

No, na modnim pistama izgledala je znatno drugačije nego danas. Na društvenim mrežama priznala je da je napravila određene estetske zahvate, ali nije otkrila na kojem dijelu tijela. Također, promijenila je i boju kose.

No, nakon što je proglašena “Kraljicom Hrvatske”, Ivana je shvatila da ne želi održavati vezu na daljinu pa se preselila Domagoju i napustila je manekensku karijeru.

“Ne bih opet u to vratila. Promijenila sam prioritete u životu i podredila život svojim dečkima”, rekla je svojevremeno. U rujnu 2015. godine Domagoj i Ivana dobili su malenog Davida.

“Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe”, zaključuje.


Komentari