(FOTO) Najaktivnija saborska zastupnica otvorila vrata svog doma i otkrila kako provodi ovogodišnje blagdane

FOTO: Instagram

Božić u domu najmaštovitije saborske zastupnice

Blagdani su napokon stigli, brojne obitelji ponovno su se okupile za blagdanskim stolom i unutar svog doma, a i društvene mreže preplavile su fotografije okićenih jelki i božićnog ugođaja u različitim domovima.

Većina poznatih ponosno je pokazala s kime su dočekali Božić, što se ukusnog jede, kako su ukrasili svoj dom, ali i kako provode blagdane.

Osim zvijezda iz svijeta šoubiza, svoju kreativnost pokazala je i saborska zastupnica MOST-a i gradska vijećnica u Splitu Ivana Ninčević-Lesandrić, koja svakodnevno s građanima komunicira putem društvenih mreža, što na svom Facebook profilu, što na Instagramu.

Budući da je rodom iz Solina, odlasci kući iz Zagreba su rjeđi pa je mlada zastupnica i više nego sretna kada blagdane provede unutar svoja četiri zida i sa svojim bližnjima.

Inovativna i jedinstvena, Ninčević-Lesandrić često medijske stupce puni maštovitim modnim kombinacijama, no sudeći po fotografijama koje dijeli sa svojim pratiteljima, kreativna je i što se tiče interijera.

Pokazala je i svoje umijeće u kuhinji i otkrila da najviše uživa u pravljenju kolača u svom domu, koji diše posebnom blagdanskom toplinom.

Božić je dočekala sa svojim suprugom, majkom, bratom i ocem iako nije sve uspjela nagovoriti da stanu pred kameru.

Brother, mother and me! :) Happy Christmas ?????   Objavu dijeli Ivana Ninčević -Lesandric (@ivana_nincevic_lesandric)

Borba za mlade

No, crnokosa Mostovka pokazala je da je puno više od lijepog lica i maštovitih modnih odabira. Naime, postala je u dvije godine jedno od zaštitnih lica podrške mladim poduzetnicima u realizaciji i plasiranju njihovih ideja na inozemno i domaće tržište, budući da je ova diplomirana ekonomistkinja menadžmenta i sama vrlo uspješna poduzetnica.

Također, zalagala se i za studente i apelirala nekoliko puta da se izmijene sporne odredbe Pravilnika o porezu na dohodak, po kojemu se oporezuju studentske nagrade za znanstveni i obrazovni uspjeh kada prelaze limit od 15 tisuća kuna, za razliku od sportskih nagrada koje su neoporezive.

Istaknula se i u cjelodnevnoj raspravi o prijedlogu zakona o obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (OPG) i zalaganjem i podrškom radnicima, OPG-ovcima i mikro i malim poduzetnicima.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL


Komentari