(FOTO) Maja Šuput u novom biznisu: Na svečanom otvorenju pojavila se Sandra Perković u seksi izdanju

Photo: Pixabay

Poduzetna pjevačica i kraljica svadbi Maja Šuput u novootvorenom cabaret show restoranu MINT ovog vikenda otvorila je prvi brendirani ženski toalet.

Naime, Majina ideja je damama pružiti ugođaj ženskog raja, budoara, oaze i ambijentalnog hotspota.

Brandirani toalet nastavak je poduzetničke priče započete ljetos kada je lansirala vlastitu kozmetičkih liniju Shù Shù By MASHU, a upravo će se gošće Ladies rooma u MINTU moći koristiti i uživati u cijelom asortimanu Shù Shù proizvoda.

Kompletni prostor osmislio je i uredio BALLROOM team, pa je tako Maja ovog vikenda postala jedina poduzetnica na ovim prostorima koja je realizirala ovakav projekt. Svi gosti mogli su uživati u fenomenalnom kabaretskom showu u kojem je nastupio niz artista i performera, naravno, uz sjajnu glazbu.

Na otvorenju su se zabavljali i mnogi domaći celebrityiji poput Nikoline Pišek Ristović, Marka Grubnića i Sandre Perković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dame i dame , s najvecim ponosom predstavljam vam najraskosniji projekt MAJUSHKE u kojem moze uzivati svaka od vas. U @mintzagreb otvorili smo PRVI brendirani zenski toilette koji je u potpunosti dizajniran kao budoir, lounge za zene, mirisni raj i oaza. Dobro dosli u Shù Shù ladies room ??? Djevojke mogu uzivati u cijeloj kozmetickoj liniji ( parfemski hand sanitiser, hand mousse , parfem) Shù Shù by Mashù i pritom uzivati u ambijentalnom hot spotu kojeg su dizajnirali genijalni team @ballroomcroatia ?? Svi koji su krocili ovog vikneda u nas Ladies room slozili su se da je ovo daleko najljepsi , najluksuzniji i najmirisniji lounge za dame pa s nestrpljenjem ocekujemo i vase slike te impresije. Fun is powered by @majushkaofficial ??

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Komentari