(FOTO) NA MISTERIOZNOJ LOKACIJI: Lucija Lugomer objavila fotku u badiću, a obožavatelje zanima samo jedno!

Photo: Instagram

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer trenutno odmara na Jadranskoj obali. Iako nije otkrila lokaciju, ako je suditi po fotografijama, sunce i more joj itekako gode.

Obožavatelje je oduševila fotografiju s jednogodišnjim sinom Leonom. Okrenuta leđima kameri, Lucija je napisala da su joj leđa već izgorjela, ali da je ovo ljeto sve ono o čemu je sanjala.

“Ljeto 2021 – grabljice, zvjezdice, kamenčići, valovi, kantice, pijesak, napuni – isprazni, napuni – isprazni. Meni su leđa već izgorjela pa si nekako mislim da ću ovo ljeto potamniti kao mrak. U svakom slučaju, sve o čemu sam sanjala, sve mi se događa i ako je to ikako moguće, ljepše je no što sam zamišljala”, opisala je manekenka fotografiju sa sinčićem.

Pažnju je posebno ukrao jedan detalj, a to je njezin prugasti jednodijelni badić.

“Lucija gdje si kupila badić?”, “Odakle je kupaći?”, “Ja sam takav kupila prošle godine”, “Prekrasan kupaći”, samo su neki od oduševljenih komentara ispod fotografije.

 Lugomer na nedavno podijelila šokantnu ispovijest o svojim počecima. Prije točno sedam godina krenula je njezina karijera modela, no nije sve bilo idealno.

“Jako puno loših ljudi prošlo je tada kroz moj život i teško mi je opisati vam kroz kakve manipulativne situacije me doveo ovaj posao, a ja tada ništa od toga nisam znala prepoznati”, napisala je.


Komentari