(FOTO) ‘MUKO MOJA’ Lana Klingor Mihić iznenadila fanove neuređenim fotografijama u kupaćem kostimu!

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Bivša pjevačica E.T.-a i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (41) na svom je Instagram profilu objavila galeriju svojih neuređenih fotografija na kojima pozira u crnom kupaćem kostimu.

“Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kg, ali je on puno i marljivi nego ja. Ogroman vjetar u leđa bio nam je naš trener Goran koji je svaki trening (i koji nam se dalo i koji nam se nekad nije dalo) pretvarao u smijeh, zabavu i kvalitetno provedenih sat i pol. Nakon operacije u travnju više se nisam vratila u gym jer nisam smjela ali sam nastavila kontrolirat što i koliko jedem (koliko je to kod mene moguće) i zarekla sam se da ću disciplinirano ići na maderoterapiju, ma koliko ponekad bilo nelagodno.

Odradila sam 15-ak običnih tretmana ‘oklagijama’, nakon čega je šefica rekla ‘sad prelazimo na brazilsku maderoterapiju – drvenim čašicama’, koje mehaničkim potezima funkcioniraju na princip vakuuma. Jao kako me ponekad boljelo! Muko moja. But it works Like crazy!!!!”, napisala je Lana u opis fotografija te dodala:

“Nismo savršene i NE TREBAMO biti, ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledat kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili boli bolja verzija sebe nego jučer.”

U komentarima su joj se javili pratitelji koji su joj pisali samo komplimente i riječi podrške.

‘Bravo, dobro si to rekla da ne moramo biti savršene. Svaka čast, prekrasno izgledaš’, ‘Savršeno točno ovako kako je. Ma tko je bez celulita da mi je znati. Meni je ovo top! Bravo Lana’, ‘Prirodna ljepota. Bez filtera, jednostavno’, ‘Ponosna sam na tebe, samo da znaš’, pisali su joj pratitelji, a influencerica Jelena Perić joj je poručila: ‘Ma di ti imas lošu ishranu?! Svi slinimo na tvom profilu. Top si’.

 


Komentari