(FOTO) MOŽE LI BITI ZGODNIJA? Bojana Gregorić ukrala sve poglede na premijeri filma ‘Toma’

Foto: Instagram

Poznata domaća glumica, 49-godišnja Bojana Gregorić Vejzović prisustvovala je zagrebačkoj premijeri dugoiščekivanog filma ‘Toma’, pa oduševila sve svojim modnim odabirom.

Glumica je ovim povodom odijenula zanimljivi kombinezon koju potpisuje modni brend eNVy room pa ukrala sve poglede. Fotografije outfita podjelila je na Instagramu pa oduševila pratitelje kada je skinula rukave na kombinezonu.

“Ovo su jedine dvije fotografije koje imam sa sinoćnje premijere filma “Toma”. Dalo bi se zaključiti kako se nije imalo vremena vaditi mobitel! Dirljiva životna priča Tome Zdravkovića, plakalo se, pjevalo i smijalo. Čestitke cijeloj sjajnoj ekipi!”, napisala je.

“Dragi kolege, bilo vas je zadovoljstvo gledati i družiti se”, napisala je Bojana pa uputila posebne zahvale modnoj kući eNVy room te svojoj frizerki za dašak glamura te dodala da “jutros povratak u realnost uz treću kavu ide malo teže”.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

“Predivna moja Bojana, baš si tip-top od glave do pete. Ja te volim i sređenu i u širclu i dok gletaš i jer si dobar čovjek, ljudina. Takvih je sve manje. Danas je južina pa sam bas u elementu”, napisala joj je jedna obožavateljica.

“Wau top, nadala sam se da će presudit kombinezon”, napisala je još jedna pratiteljica koja te pohvalila Bojanin izbor.

Podsjetimo, na premijeri dugoiščekivanog srpskog filma Dragana Bjelogrlića ‘Toma’, pojavila su se brojna poznata lica. Film je u cijeloj regiji izazvao nezapamćeni interes publike i naklonost kritike, a predviđaju mu nominaciju za Oscara.

 


Komentari