(FOTO) Monika Olujić ex Kravić prvi put pokazala sinčića Ivana kojeg je dobila sa zagrebačkim odvjetnikom

Monika i Fran Olujić u braku su dobili sina Ivana (Foto: Bojan Zibar/Press)

Bivša televizijska voditeljica, a danas kreativna producentica na narodnom, 39-godišnja Monika Olujić, poznatija kao Kravić, prije nešto više od mjesec dana na svijet je donijela svoje treće dijete, prvog sina kojeg je dobila sa 44-godišnjim zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem. Ponosni roditelji dječaku su dali ime Ivan, a Monika je sada po prvi put pokazala dječaka na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/Screenshot

Na svom Instagram profilu Monika se zahvalila nekadašnjoj manekenki, a danas poduzetnici Ivi Radić na poklonu za mališana, a tom je prigodom objavila i jednomjesečnog sinčića koji mirno spava u krevetiću. Iako nije otkrivala previše detalja, 39-godišnjakinja bez sumnje uživa u stvaranju uspomena s najmlađim sinom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)


Podsjećamo, nakon rođenja malenog, ni ponosni tata Fran nije krio sreću i veselje. ˝I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo˝, rekao je tada za Jutarnji zagrebački odvjetnik.


Komentari