(FOTO) MOMAČKA U TIJEKU! Naš poznati nogometaš odlazi pred oltar, njegova odabranica: ‘Vratite mi ga čitavog’

Instagram

Hrvatskom reprezenzativcu Marku Pjaci konačno je krenulo nakon velikih problema s ozljedama. Ove sezone je propustio tek tri utakmice u bojama Genoe, a ako je suditi po posljednjih fotografijama na društvenim mrežama, nogometaš će uskoro reći i sudbonosno “da”.

Iako ne otkriva detalje iz privatnog života, svoju odabranicu nije mogao sakriti. Pjaca je preko ušiju zaljubljen u Zagrepčanku Mariju Pavičić, studenticu fizioterapije. O zarukama nisu javno govorili, no njegovi bliski prijatelji su se pohvalili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlaho Veneti (@vlahoveneti)

 Njih sedmorica ovih dana uživaju u Porto Cervu na Sardiniji. Na fotografijama su Vlaho Veneti, Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš, a čini se da je Pjaca za kuma odabrao Vlahu, barem ako je suditi po komentarima.

“Vratite mi ga čitavog”, našalila se njegova Marija.

U jednom intervju, Pjaca je izjavio kako mu nije bitno je li njegova djevojka brineta ili plavuša, već da je uvijek tu za njega, baš kao što je i on za nju, doznaje Story. Istaknuo je i da njegova odabranica mora biti komunikativna i zanimljiva te da razumije posao kojim se bavi i  putovanja koja dolaze uz to, a Marija je upravo sve to.


Komentari