(FOTO) ‘MOJ TATA IMA VELIKI TRBUH I JAKO JE SMRDLJIV’ Urnebesna pjesma petogodišnjakinje o tati postala hit na društvenim mrežama

Foto: Pixabay/Ilustracija

Djeca mlađa od 12 godina drugačije vide svijet od odraslih, utvrđeno je u dvije studije britanskih znanstvenika, a s tim će se složiti i brojni roditelji koji su barem jednom bili predmetom dječjeg sastava. Ono kako nas vide naši mališani često je potpuno drugačije od onoga kako se sami vidimo, a nerijetko i izrazito smiješno. Svjedoči tome i pjesmica jedne petogodišnjakinje o njezinom tati koja je postala viralni hit na Facebooku.

Naime, u Facebook grupi Family Lowdown Tips & Ideas jedna je mama podijelila pjesmicu koju je njezina kćerkica napisala o tati, a urnebesni uradak nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Foto: Facebook

Ima veliki trbuh i jako je smrdljiv

˝Moj se tata zove Frazer i nikad ne koristi britvicu. Ima bradu i stvarno je čudan. Moj tata je jako mali i glava mu je poput loptice. Uši su mu velike i mislim da mu treba perika. Moj tata je lud, a ujutro je lijen. Ima veliki trbuh i jako je smrdljiv˝, piše u pjesmici koju je petogodišnjakinja zaključila riječima: ˝Volim svog tatu, on je divan˝.

Objava je ubrzo prikupila preko 6.700 lajkova, a mnogi su roditelji u komentarima napisali kako je to jednostavno presmiješno. ˝Ovo je nevjerojatno! Siguran sam da je bolje nego što bi to mogli napisati neki odrasli! Bravo˝, ˝očajnički želim vidjeti kako tata izgleda˝, neki su od komentara.


Komentari