(FOTO) Modrić zaludio Instagram pozirajući u poznatom društvu, a ono što mu je glumac poručio oduševilo mnoge!

Foto: Instagram

Popularni streaming servis Netflix danas je pustio prvu polovicu posljednje sezone planetarno popularne serije ˝La Casa de Papel˝. Priča o grupi koja pljačka banku zaludila je ljude diljem svijeta, a među njima se našao i naš kapetan nogometne reprezentacije, koji trenutačno igra za španjolski nogometni klub Real Madrid, 35-godišnji Luka Modrić koji je kao pravi obožavatelj na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu poznatog glumca.

Foto: Instagram

Riječ je naime o Hrvatu, 44-godišnjem Luki Perošu koji je u spomenutoj seriji utjelovio pljačkaša pod imenom Marseille, a da ni sam glumac nije ostao imun na društvo u kojem se našao, otrkio je na društvenim mrežama.

˝Moralna podrška od Kapetana. Nepodnošljiva lakoća postojanja kad se zoveš Luka. Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji˝, poručio je nogometašu domaći glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Peros (@lukaperosofficial)

Inače, iako je ostvario brojne uloge i u domaćim projektima, Luka Peroš svjetsku je slavu postigao upravo zahvaljujući seriji čije je emitiranje posljednje, pete sezone, počelo baš danas. On se prije sedam godina preselio u Barcelonu zbog ljubavi pa ondje trenutno živi sa suprugom Brazilkom Paulom, s kojom ima sedmogodišnjeg sina Davida dok iz veze s pokojnom kiparicom Ivanom Popović ima 15-godišnju kćer Avu.

Komentari