(FOTO) MILETIĆ NAZVAO KRISTINU ‘DRAGA’! Političar više ne skriva emocije: ‘Ona je posebna’

Kristina Krepela i Marin Miletić (Foto: Cropix)

Na drugom rođendanu podcasta Ane Radišić koji se održao na terasi zagrebačkog hotela Esplanade krajem lipnja, svu pažnju ukrao je novopečeni par.

Glumica Kristina Krepela (42) i saborski zastupnik Marin Miletić (42) tada su na event stigli zajedno ne skidajući osmijeh s lica i držeći se za ruke. Iako vezu nisu službeno potvrdili, Miletić je najnovijim potezom jasno dao do znanja da mu Kristina puno znači.

Na svom Instagram podijelio je simpatičan “story” na kojem se nalazi upravo glumica. Na fotografiji Krepela pozira s velikom krunom na glavi, a političar je tim povodom pozvao ljude da ju zaprate.

”Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti ovakvu jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula novo. Podržite mi je i zapratite. U svakom slučaju posebna je Kristina i vrijedi svake pažnje”, poručio je Miletić, a Kristina je to podijelila.

Kristina Krepela (Screenshot Instagram/Marin Miletić)

Podsjetimo, glumica se početkom lipnja vratila na Instagram nakon hakerskog napada. Za sada je podijelila nekoliko fotografija, no ona s Miletićem još uvijek nije osvanula na njezinom profilu. Ipak, znakovitu poruku poslala je u posljednjoj objavi na kojoj je uz fotografiju grafita pratiteljima poručila:

“Bez obzira na sve! Budi sretan”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

Komentari