(FOTO) MEGAN POKAZALA GAĆICE PA ZAINTRIGIRALA OBOŽAVATELJE: ‘Jesi li ti to ponovno trudna?’

Foto: Instagram

Američka glumica i model, 35-godišnja Megan Fox, posljednjih tjedana ne prestaje ˝dizati prašinu˝ objavama posvećenim četiri godine mlađem dečku, reperu Machine Gun Kellyju. Provokativne, skandalozne i po mnogima neprimjerene s obzirom na činjenicu da je Megan majka trojice sinova – osmogodišnjeg Noaha, sedmogodišnjeg Bodhija i petogodišnjeg Journeyja, Megan očito jako zabavljaju jer je sinoć ponovno uzburkala javnost dvosmislenim komentarom o trudnoći.

Foto: Instagram

Naime, pojavivši se na sinoćnjoj dodjeli MTV VMA u prozirnom izdanju – haljini ispod koje su se mogle vidjeti gaćice koje je nosila, 35-godišnjakinja je u društvu nove najbolje prijateljice – 42-godišnje reality zvijezde Kourtney Kardashian, najavila nastup svog partnera te Kourtneynog dečka, 45-godišnjeg Travisa Bakera, inače bubnjara u bendu Machine Gun Kellyja, misterioznom rečenicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


˝New York budite posebno glasni za buduće očeve naših beba˝, rekla je Megan u najavi nakon čega je Kourtney pozvala izvođače da dođu na pozornicu. Njezina rečenica, iza koje je uslijedila Instagram objava sa 31-godišnjim reperom s opisom ˝tata će osvojiti VMA˝, ubrzo je pokrenula lavinu reakcija na društvenim mrežama zbunjenih obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

˝Je li ona to otkrila da je trudna˝, ˝hoćemo li se sada praviti da se ovo nije dogodilo, što ti znači ova objava˝, ˝ništa mi više nije jasno, Meghan objasni što si mislila s ovom izjavom˝, samo su neki od komentara na koje se za sada, nisu oglasili ni Meghan ni ˝tata˝ Machine Gun Kelly.


Komentari