(FOTO) Mate Bulić se javio nakon duže stanke, obožavatelji poručili: ‘Odlično izgledate’

Foto: Instagram

Nakon što ga dugo nije bilo u javnosti, 64-godišnji pjevač Mate Bulić razveselio je obožavatelje novom objavom na društvenim mrežama. Na svom je Instagram profilu Mate objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Zdravkom u prirodi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

˝Malo na svježem zraku˝, napisao je pjevač uz fotografiju, a ubrzo su mu se javili brojni pratitelji. ˝Dragi naš Mate, drago mi je da ste bolje˝, ˝još nas dugo uveseljavali˝, ˝hvala Bogu da ste dobro, svako dobro vam želim˝, ˝Mate odlično izgledate˝, samo su neki od komentara ispod pjevačeve objave.

Inače, ovo je Matina prva objava od kraja kolovoza, kada je objavio fotografiju na kojoj je pozirao s obitelji i obavijestio pratitelje da je došao kući nakon višemjesečne borbe s koronavirusom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

˝Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene sve ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate˝, napisao je tada pjevač.

Komentari