(FOTO) MANDARINA JE BIJESNA KAO RIS! Brutalno je spustila trudnu ženu koja ju je zamolila za pomoć

Photo: Instagram

Najpoznatija prodavačica agruma u Zagrebu Kristina Mandarina razbijesnila se porukom pratiteljice koju je potom odlučila staviti na “stup srama”. Naime, Mandarina nerijetko objavljuje što joj smeta na Instagram storyju, a ovog puta na tapeti se pronašla trudnica.

“Zdravo draga, ja sam izašla iz kuće, od svog supruga i svoje svekrve.. Krećem od nule, meni bi puno značila pomoć oko garderobe za mene, u velikom sam kaosu s novčanim problemima. Plus sam trudna u šestom mjesecu”, glasi poruka koja je Mandarinu razjarila.

Nije joj dugo trebalo da odbrusi.

“S tim lažnim porukama i gluma jadnika/jadnice kako bi dobili nešto para ili markirane stvari kod mene ne prolazi!!!! Idi radi i zaradi”, napisala je na Instagram story.

Photo: Instagram Screenshot

Popljuvala Nives Celzijus i Lile

Podsjećamo, nedavno je pjevačicu Lidiju Bačić prozvala svojom kopijom jer je, tvrdi, kopirala njezinu pozu na fotografiji.

“Još jedna u moru kopija! Kada već kopirate moje slike budite malo kreativnije i izvedite to na svoj način!!!”, napisala je prodavačica uz fotku Lile koju je ona objavila na svom Instagramu.

Također, zasmetala ju je i fotografija Nives Celzijus u grudnjaku.

“Ne uspoređujte me s osobama koje mole i žive za članak. Toliko od mene”, napisala je ljutita Mandarina, no nije stala na tome.

“Profesionalac i amater“, opisala je fotografiju.

 


Komentari