(FOTO) Mamićeva bivša (49) polugola na jahti izazvala lavinu reakcija, šutjeti nisu mogle ni Nina Badrić i Ivana Vida

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Da su godine samo broj, dokazuje poduzetnica Vanja Horvat, bivša supruga Zorana Mamića. Ova 49-godišnjakinja s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli fotografije na kojima u prvi plan dolazi njezina besprijekorna linija. Vanja trenutno uživa na moru, a njezina fotografija u kupaćem kostimu nikog nije ostavila ravnodušnim.

Naime, na Instagramu je objavila fotku na kojoj leži na palubi jahte u crno-bijelom badiću neobičnog kroja, a svima je za oko zapela figura na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i nekoliko desetaka mlađe.

“Chilling”, dodala je Vanja pored objave, a ubrzo je uslijedila lavina pozitivnih komentara i komplimenata. “Prezgodna si”, napisala joj je tako Snježana Mehun, a Suzy Josipović Redžepagić samo je kratko poručila: “Wow!”. Fotografija je oduševila i Ninu Badrić, Ivanu Vidu, Mateu Ibanez

Inače, da ostane u top formi Vanji zasigurno pomaže njezin hobi – jahanje, ali i trčanje za dvogodišnjom unukom Vitom.

Kada je njezina kći Nina rodila, Vanja je za medije rekla kako je ona moderna baka, a često je zovu i najljepšom bakom.

“Ja sam jedna moderna baka, a ona moderna mama. Rodila sam sa 22 godine, a ona sa 24, međutim, Nina je puno opuštenija. Imala sam fakultetske obaveze, a i selili smo se u to vrijeme. Bilo je puno drugih prioriteta i obveza. Ja sam uvijek bila sva nekako to mora biti to, moraju jesti to, moraju izaći u toliko sati, šetnje, a ona je puno opuštenija i sve stigne” izjavila je tada Vanja.

Podsjetimo, poduzetnica se prošle godine zaručila za Mladena Webera, koji je u travnju ove godine proglašen predsjednikom uprave Mlinara. U vezi su dvije godine, ali par još nije odlučio kada će se vjenčati.

Foto: Instagram


Komentari