(FOTO) MAME ĆE RAZUMJETI Ovako Iva Jerković s poznatom prijateljicom provodi vrijeme kad uzme pauzu od majčinskih obaveza

Foto: Instagram

Početkom veljače prošle godine, nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica, 40-godišnja Iva Jerković postala je mama djevojčice kojoj su ona i dugogodišnji partner Josip Antić nadjenuli ime Rina Ami. I premda o majčinstvu nije često govorila u medijima, Iva nije skrivala ni koliko uživa u svakom trenutku provedenom s mezimicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

Međutim, svakoj mami, pa tako i njoj, potreban je predah od svakodnevnih obaveza i vrijeme samo za sebe, a kako to izgleda kad Iva puni svoje baterije, pokazala je sama 40-godišnjakinja na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram

Tako je poduzetnica otkrila kako je nedjelju popodne provela u društvu prijateljica – event menadžerice Matee Kovačević i bivše misice Maje Cvjetković koje su uživale ispijajući kavu ˝u miru˝ – bez Mateinog jednoipolgodišnjeg sinčića Ria i Majine četverogodišnje Vite, a kao što se može vidjeti na fotografiji, i bez malene Rine Ami. ˝Kad mame chillaju pet minuta˝, opisala je Matea druženje s nekadašnjim manekenkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

Komentari