(FOTO) ‘Malo sam podbacila s dužinom suknje ovaj put‘ Uršula Tolj opet plijeni pažnju

FOTO: Instagram

Urednica i voditeljica HRT-ove emisije “Kod nas doma” Uršula Tolj na meti javnosti našla se zbog načina odijevanja na nacionalnoj televiziji. Dok dio gledatelja podržava nošenje kratkih haljina i suknji, dio njih smatra da je navedeno neprimjereno za takav koncept emisije.

Na kritike se ova 47-godišnjakinja ne obazire, čak štoviše, rado se i našali na svoj račun. Tako je voditeljica na svom Instagramu objavila djelić emisije u kojoj je u gostila bivšu pjevačicu grupe Feminnem Nedu Parmać. Obje su se pojavile u haljinama iznad koljena, a Nedina je ipak bila nešto kraća zbog čega se Uršula odlučila malo našaliti.

Screenshot

“Znam, malo sam podbacila s dužinom suknje ovaj put, ali ima tko nije. Neda Parmać, hvala ti”, napisala je voditeljica.

Screenshot

Natpise o neprimjerenom odijevanju na televiziji Uršula je nedavno kratko komentirala.

Neka svatko misli što hoće, ja se trudim što profesionalnije odraditi emisiju, ponuditi što bolji sadržaj i meni je to najvažnije”, kazala je i dotaknula se i komplimenata koje dobiva.

“Lijepo je kad te hvale, naravno, Ali najviše volim pohvale na račun emisije, najviše volim čuti da im je emisija bila dobra, da su se smijali i pjevali uz nju, da su nešto novo otkrili”, poručila.

Podsjetila je i na dvostruke kriterije prema kojima se voditeljice češće prozivaju zbog izgleda od kolega.

“To je nešto na čemu moramo poraditi kao društvo. Na tim dvostrukim kriterijima. Već samo primjećivanje da žene nisu jednako komentirane kao muškarci korak je u tom smjeru”, zaključila je Uršula.


Komentari