(FOTO) ‘MALO BOSNEEE’ Maja Šuput odradila prvu svadbu nakon poroda, u izazovnoj kombinaciji otkrila ‘zmijsko tijelo’

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pjevačica Maja Šuput, novopečena 41-godišnja majka, već je ranije najavila kako ima zakazan koncert početkom srpnja, u sklopu ‘Jarun Opena’, a pohvalila se kako je iza nje i prva odrađena svadba nakon poroda. Inače, uz Maju će na Jarunu prvog dana u sedmom mjesecu tog dana nastupiti i poznati regionalni pjevač Saša Matić (43).

Samo tri mjeseca nakon poroda, Šuput je otvorila dugoočekivanu sezonu nastupa vjenčanjem i zablistala u svjetlucavoj haljini: “Mama se vratila. Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu. Večeras ću skakati s lustera od sreće”, napisala je uz objavu na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Ranije je podijelila kako ona i kolege glazbenici nazdravljaju prvom ponovnom nastupu, ali i užarenu atmosferu sa svadbe:

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot

Nedavno je otkrila da je oduševljena majčinstvom i da su se Nenad i ona snašli odlično u ulozi roditelja: “Snašli smo se odlično. Mislim da to ima veze s tim što smo oboje u zrelim godinama. Otkako smo beba i ja ušle u stan, atmosfera je idilična. Muž nas je dočekao u blistavom domu punom cvijeća, darova i upaljenih svijeća radi romantičnog ugođaja”, rekla je.

Iznenadila ju je i medijska pokrivenost njezine trudnoće: “Toliko se članaka o Bloomu napisalo i toliko je poklona dobio da sam imala osjećaj da sam rodila dijete svima, a ne sebi”, rekla je nedavno popularna pjevačica o medijskoj pompi koja prati svaki korak njihove obitelji.

Komentari