(FOTO) MAJA TOTALNO PRETJERALA: ‘Drži se hlada Majo, da ti se plastika ne počne topit’, ‘Još malo pa bu mlađa i od Blooma!’

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, 41-godišnja Maja Šuput privukla je pažnju posljednjom fotografijom koju je objavila na Instagramu. Pozirala je sa sinčićem Bloomom i otkrila da se trenutačno nalaze na Murteru.

Komentari su se odmah počeli nizati, a mnogima je za oči “zapeo” jedan detalj. Naime, mnogima je za oči zapeo jedan detalj – Majine naočale.

Naime, brojni su se pratitelji zapitali gdje je nestao dio njezinih naočala. “Fali pola naočala”, “Toliko se ispeglala da je i naočale izbrisala”, pisali su joj tako pratitelji. “Još malo pa bu mlađa i od Blooma”, napisao je jedan, dok je jedna od obožavateljica komentirala: “Drži se hlada Majo, da ti se plastika ne počne topit”.

Ipak, nisu izostali ni komplimenti. “Bloom je tako medeni”, “Majo, on je meni isti vaš tata”, “Jako je sladak”, “Ljepotan, na mamu”, tek su neki od njih.

Inače, Maja Šuput nedavno se vratila i na pozornice. Ako je suditi po društvenim mrežama, pjevačica radi punom parom, a pratitelji su primijetili i kako nikada nije izgledala bolje. Za osmijeh od uha do uha svakako ima razloga s obzirom na to da je ostvarena i privatno i poslovno, a o povratku na pozornicu mjesecima je maštala.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Komentari