(FOTO) MAJA PONOSNO POZIRALA U DRUŠTVU HOLIVUDSKE ZVIJEZDE: Pauzu od majčinskih obaveza iskoristila za druženje s poznatim glumcem!

Foto: Instagram

Ljetnu obiteljsku turneju Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom nastavili su na Brijunima. Maja je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko fotografija, od čarobnog jutra uz bogati doručak u idiličnom okruženju sve do uzbudljive večeri s nekim dobro poznatim licima.

“Nevjerojatna večer s nevjerojatnim ljudima”, napisala je Maja uz fotografiju na kojoj, uz supruga, pozira s glumcem Radom Šerbedžijom i njegovom suprugom, umjetnicom i redateljicom Lenkom Udovički.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Poznati umjetnički par na Brijunima ljetuje više od dvadeset godina, a upravo tamo su ostvarili svoj najveći zajednički poslovni uspjeh dosad – 2001. godine osnovali su Kazalište Ulysses, kulturnu meku koja svake godine u srpnju i kolovozu donosi brojne premijerne predstave kao i velika gostovanja. U njihovim predstavama na Malom Brijunu dosad su, uz tisuće oduševljenih posjetitelja, uživale i holivudske glumice Angelina Jolie, Annette Bening i Vanessa Redgrave.

Foto: Instagram

A Maja Šuput u tom ‘raju na zemlji’ živi doista poput holivudske zvijezde. Na Instagramu se, naime, pohvalila bogatim doručkom u prirodi, nakon kojeg se s obitelji zaputila u jedini safari park u Hrvatskoj, koji je osnovan 1978. godine, a u njega su tada smještene egzotične životinje koje su strani uglednici darivali Josipu Brozu Titu.

Foto: Instagram

Među životinjama koje je Tito dobio na dar bio je i slon Sony, svojedobno najveći indijski slon u Europi kojeg mu je poklonila Indira Gandhi, tadašnja premijerka Indije. Sony je uginuo 2010. godine, a u safari parku je ostala njegova družica Lanka, s kojom se vesela obitelj spremno fotografirala, a Nenad i Maja su je i nahranili.

Foto: Instagram


Komentari