(FOTO) Maja otkrila kako je suprug Nenad reagirao na sretnu vijest! ‘Uspjela sam nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu..’

foto:Facebook

Pjevačica Maja Šuput došla je već do sedmog tjedna trudnoće, a tom prigodom, odlučila je otkriti kako je izgledao dan kad je saznala da je trudna, ali i kako je izgledala reakcija supruga Nenada Tatarinova.

Fotografijom je ponovo raznježila pratitelje, a mnogi od njih poručili su Maji kako se nadaju da na tome neće stati na jednom djetetu.

Dan koji nam je promIjenio život! To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma. Jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti “rec” kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto… Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reć’ BEBA???? I počeo plakati…Onda smo se malo plakali u duetu”, otkrila je Maja na svom Facebook profilu uz fotografiju prizora koji je dočekao njenog Nenada.


Komentari

loading...