(FOTO) LUKSUZ NA SVE STRANE Marko Grubnić za deku i prekrivač dao 15 tisuća kuna pa se pohvalio kako provodi slobodne dane

Foto: Instagram

Da ne pita za cijenu kada mu se nešto sviđa – modni stilist Marko Grubnić dokazao je do sada u više navrata pozirajući u komadima odjeće koji se prodaju po vrtoglavim cijenama i od po nekoliko hrvatskih prosječnih mjesečnih plaća. No, osim što ne štedi na odjeći, u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Modni je mačak pokazao kako mu nije strano ˝odriješiti kesu˝ ni za luksuzne dodatke za dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Tako je Grubnić obožavateljima na spomenutoj društvenoj mreži otkrio kako na slobodne dane uživa sa svojim psićima, a pažnju s veselih četveronožnih ljubimaca skrenuli su ukrasni jastuk te pokrivač francuskog brenda Hermes koji je sinonim za vrhunski luksuz.

Foto: Hermes/Screenshot

To potvrđuje i cijena artikala koja se može pronaći na službenom webshopu brenda pa tako jastuk s navlakom od vune i kašmira te hipoalergenim poliesterskim punjenjem stoji oko 5400 kuna dok je za pokrivač, koji je također od vune i kašmira, potrebno izdvojiti gotovo dvostruko, odnosno, nešto više od 10 tisuća kuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Inače, ovo nije prvi put da je 38-godišnjak privukao pažnju uređenjem doma. Nedavno se tako pohvalio luksuznom dekoracijom na blagavaonskom stolu, a pratiteljima je tada za oko zapela njegova crno – bijela slika velikih dimenzija koja visi na zidu iznad stola.


Komentari