(FOTO) Luka Modrić u posebnom društvu posjetio ostatke kuće u kojoj je odrastao, reakcije se ne stišavaju

Foto: Instagram

Naš proslavljeni nogometaš i jedan od najpopularnijih na svijetu, Luka Modrić, ovih je dana prava atrakcija na Jadranu, gdje odmara u društvu obitelji. Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije u poslijepodnevnim satima u četvrtak s djecom je uživao u kupanju, a onda je i s ocem Stipom posjetio u ratu razrušenu i spaljenu kuću u kojoj je odrastao.

Luka je rođen u Zatonu Obrovačkom, a tijekom Domovinskog rata obitelj je bila prognana iz doma. Osim toga, u ratu je život izgubio nogometašev djed i imenjak Luka.

Sve to očvrsnulo je Modrića koji je, unatoč teškom djetinjstvu, izrastao u igrača kojim se ponosi cijela Hrvatska, a veliča ga cijeli svijet.

Luka je na Instagramu tako objavio dirljivu fotografiju na kojoj pozira s ocem ispred razrušene obiteljske kuće. “Sa šefom u posjetu staroj kući! Djetinjstvo!”, poručio je nogometaš te dodao emotikone ruku sklopljenih u molitvu i srca.

Očekivano, objava je izazvala lavinu reakcija. “Lijepo je to vidjeti”, napisao je tako Ivan Klasnić, a trener Edin Mehmedović je poručio: “Emocija”. Fotografija je oduševila i Franku Batelić, Danijela Subašića, ali i brojne fanove iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Foto: Instagram


Komentari