(FOTO) Lepa Brena objavila zanosne fotografije, pa ju optužili za Photoshop! ‘I čaše se iskrivile!’

Instagram

Nakon što je uživala u čairma Hrvatske, Lepa Brena je sa suprugom ljetovanje nastavila u Crnoj Gori od kuda je objavila nekoliko fotografija na kojima s prijateljicama pozira u badiću na jahti.

Na fotkama Brena na sebi ima bijeli jednodijelni kupaći kostim i pokazuje zavidnu liniju na pragu šezdesete, dok su fanovi primijetili nešto neobično na fotografijama, pa se povela rasprava o tome jesu li fotografije malo ‘presređene’.

“Iskrivila si ogradu, Breno”, “Je li ovo Photoshop? Nemoguće da tako izgledaš”, “Šipka kriva kao toranj u Pisi”, “I čaše se iskrivile, vjerojatno od vrućine”, “Iskrivila se šipka ko ja na rejvu”, ukazivali su neki na detalje na fotografijama.

Drugi su pak hvalili Brenin izgled, a neki su i tvrdili da ne izgleda tako zbog Photoshopa, već zbog redovitog vježbanja.

“Kakav Photoshop, ako se itko od vas razumije i zna kako izgleda netko tko trenira ili se bavi bilo kakvim sportom. Vidi se na rukama i nogama da se žena održava, plus prehrana. Žena je vitka bila oduvijek, geni također čine svoje”, “Pozdrav za sve one koji pišu da je dodan Photoshop, pa da i je, vi nikad, ali zapamtite, nikad nećete izgledati kao Brena, ni s Photoshopom. Žena kako izgleda za svoje godine to je raj za oči”, “Ako ćemo gledati godine, Brena ovdje izgleda vrh. S Photoshopom ili bez, izgleda lijepo. Ženi svaka čast, pa što god da je”, pisali su oni.


Komentari