(FOTO) ‘LENA JE KRALJICA’ Kći Jelene Veljače ponovno nasmijala novom nepodopštinom, a ovaj put ‘žrtva’ je bila kujica Lila

Foto: Instagram

Domaća scenaristica, aktivistica i kolumnistica, 40-godišnja Jelena Veljača nerijetko s pratiteljima na Instagramu dijeli dogodovštine iz svakodnevice s petogodišnjom kćerkicom Lenom, koju je dobila u braku s bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom. Iznimka tako nije bila ni njezina posljednja objavom kojom je otkrila novu nepodopštinu u režiji njezine mezimice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Naime, djevojčica je ponovno odlučila biti kreativna te se oglušila na mamine molbe, a ovaj put ˝žrtva˝ je bio njihov četveronožni član obitelji, psić Lila. Kako je pojasnila 40-godišnjakinja, kćerkicu je zamolila da se ne igra s njezinom opremom za jogu, a ono što je malena napravila, nasmijalo je mnoge Jelenine obožavatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

˝Sigurno joj prava lajna nije pasala uz kaputić˝, duhovito je komentirala obožavateljica fotografiju na kojoj Lena svoju Lilu šeta gradom uz pomoć mamine trake za vježbanje koja je iste boje baš kao i njezin kaputić. ˝Lena je kraljica˝, ˝premedene su obje˝, poručili su Jeleni pratitelji koje je petogodišnjakinja ponovno uspjela oduševiti.


Komentari